Island-hopping

Imorrn ska vi ut och resa igen, men inte till Mallorca denna gången. Nä, vi ska ut på lite island-hopping i Medelhavet och ta oss ner till Cypern.

På Mallorca tyckte makens kollegor det verkade onödigt, och det kan man väl hålla med om. Men vi bokade resan långt innan vi kände till Spanien-äventyret och dessutom ska vi resa tillsammans med goda vänner. Det är ju inte precis så att vi är rädda att bli utan sol på Mallis i sommar, men Cypern erbjuder all inclusive, nåt som vi fallit pladask för. När man reser med barn är det underbart att slippa gå iväg från hotellet och leta efter restauranger med trötta, välbadade och solfrossiga barn. Lägg till det fri glass, cola och öl. Man kan inte annat än gilla konceptet.

Goda vännerna och vi pratade om att avboka Cypern och så kunde de komma till Mallis istället. Men så kom vi på det där med all inclusive-grejen. Det blir ju inte riktigt samma avkoppling att bo 8 pers i en villa och behöva laga mat, handla, plocka undan och städa själv.

Så nu ämnar vi lägga upp fötterna en vecka, och bara lata oss. Jag ska läsa Pluras bok och lyssna på Melissa Horn, min nya favvo. Sen tänker jag bli ruskig solbränd.

Nice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0