Höst i Paradiset

Hemma sitter ni väl och huttrar och längtar efter burgundisk orre med skogsvamp och kaneldoftande äppelkaka. Kanske ni eldar brasa, dricker matigt rödvin, tänder värmeljus och handlar pumpor.
Jag kollar vädret hemma, ser att det är 8-12 grader, lite regn och lite sol. Sådär som det alltid är på hösten i Sverige. Såntdär som gör att man drar på sej gummisarna och går ut i skogen och nosar på multnande löv och letar trattkantareller.

Svala vindar drar försiktigt in över Mallorca. Om solen lyser är det kanske 25 grader här, kommer det in moln blir det raskt 17. I veckan som gick hade vi flera regnoväder och åska. På sina håll svämmade vägarna över, ett tåg blev kortslutet och stannade mitt på spåret. Värmen i poolen sjönk från 27 till 21, så nu kanske det är slutbadat för i år. Det är lite för kallt att sitta på altanen och äta på kvällarna, dvs om man inte ids gå in och ta på sej en kofta.

Nej, fram för nya nöjen. Nu ska tennisracket dammas av, det ska simtränas inför sommarens minitriatlon och det ska lagas mustiga köttgrytos.

Kommentarer
Postat av: Patrick

Hur ser det ut med Svenska läkare på plats? Funderar på ifall man skulle ta och flytta på sig och ta del av ombesörjningen utav de svenskar som bor där ;)

2008-09-30 @ 16:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0