Förra veckan

Under veckan som gick, hade jag ingen inspiration till att skriva nånting. Dessutom la internet av under ett drygt dygn, och då är vi väldigt handikappade här. Ingen tv, ingen mail och inga nyheter.

Vädret var upp och ner hela veckan, regn och sommarvärme i en enda röra.
Mina fyra träningspass i veckan, tar upp större delen av tiden barnen är i skolan. Tur man inte ska klämma in arbete i ekvationen också.
Lunchade på country cluben i onsdags tillsammans med gamla vännerna P och S, och adderade glatt nya vännen K till gänget. Nu är vi fyra icke-Barbie-mammor som kan hänga, det är härligt. Nån mer?

Toppade sen veckan med tjejdag på stan tillsammans med Lilla E. Vi shoppade, käkade Ben&Jerry-glass och skrattade tillsammans. Mammor och döttrar behöver sånt ibland. När Lilla E råkade rycka av handen på en skyltdocka i det poshigaste varuhuset, var vi riktigt tramsiga. Vi bröt ihop och sprang skrattande därifrån som två fjortisar.
På kvällen var det dags för P:s födelsedagsfest. Det var verkligen kul att få ta på sej klackaskorna och sota till ögonen, det var alltför längesen. Jag höll i frågesporten, som var svår och slutade oavgjord. Sen fixade Super-Ola den obligatoriska musiktävlingen, som maken och jag vann - glada att vi fick vara på samma lag för en gångs skull. Kort sagt en suuupertrevlig kväll!

Om två veckor drar vi hem till Sverige igen.
Tiden går fort, även i Spanien.

Kommentarer
Postat av: A

Även om maken inte var i suuperform, det var mer makan som briljerade (som vanligt =) )

2009-02-03 @ 12:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0