Män som kvinnor hatar

Revirpissaren

Mannen som minst en gång om dagen går ut på sin tomt (eller nån annans) och annonserar sin närvaro. Helst vill han pinka lite från ovan, från en altan eller uppifrån en sten. Det ska skvätta! Dominant, bufflig och övertygad om sin egen förträfflighet.

Den tjusige karln

Blazer, skjorta och sidenscarfs knuten i halsen är den här mannens stil. På sommaren toppas det hela med kaptensmössan. Det här är en sann besserwisser, självgod, överdrivet solbränd och med en grottmans kvinnosyn. Kladdar gärna på alla kvinnor han kommer åt, även svärdöttrar och anställda på företaget.

Penisförlängaren

Den här mannen köper den största modellen av allt han skaffar. Ni vet, killen som bodde i en trea själv, redan på gymnasiet. En person som är livrädd att folk ska se att han fortfarande äter hemma hos mamma varje dag. Om man ser en ensam, tuggiummituggande, liten man i plira upp över ratten i en Hummer; då har man hittat ett exemplar.

Guds gåva till kvinnan

Killen som slingrar sej runt alla kvinnor som en anakonda som inte ätit på två år. Klär sej i ett par tajta brallor, med en socka prydlig istoppad fram. Glider runt på uteställena, hänger över tjejborden och frågar efter eld. Den enda killen som fortfarande tror på raggningsrepliker av typen "Jag vet vad jag ska bjuda dej på till frukost imorrn, Sexy...".

Brölaren

Mannen som blir dum i huvudet när han bara ser en öl. Han tycker, fortfarande i 35-årsåldern, att det är häftigt att krypa under nerfällda järnvägsbommar, pissa på elstängsel och vråla "wo-oo-o-o! wo-oo-o-o!", när han går ensam hem från krogen. Flera brölare i ett gäng är mardrömmen för festande tjejkompisar. Överlägset flest av de här killarna förblir singlar livet ut.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Ha, ha! Du är rolig. Berättade för min man i morse att du hatar honom. :)

Vore kul att träffas när ni är hemma! Hör av dig om du vill. kram

2009-02-16 @ 12:32:45
URL: http://underodunder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0