Rekordflyttarna

Samtidigt som föräldrarna tömt vårt hus i Sverige och lämnat nycklarna till de nya ägarna, har vi packat ihop vårt bohag här på Mallorca. Jag, som har flyttat väldigt många gånger i mitt liv, ser ändå detta som nåt slags rekord. Vi ska nämligen flytta minst tre gånger till innan jul, även om det blir lite mindre flyttlass.

Vi reser "hem" nästa vecka, via en kväll i Köpenhamn. Då flyttar vi in hos svärföräldrarna i sommarstugan, där vi bor en vecka. Sen tar vi vårt pickåpack och installerar oss i en tvåa i våra gamla hemtrakter vid Södercentrum. Efter en dryg månad i stan, drar vi oss utåt Berga, där vi ska hyra goda vänners hus tills vårt eget är färdigbyggt. 1 november är absolut sista dagen då byggfirman måste ha lämnat ifrån sej nycklarna. Våra "svenska" grejer har vi tillfälligt hyst in på en väns företag, och det kommer vi inte att se till på ett bra tag.

Eftersom vår tid i Spanien fick ett oväntat snabbt slut, har vi fått lappa ihop boende så att vi klarar oss fram till hösten. Och vi kommer nog att vara lättade den dagen vi kan börja bo in oss i vårt nya hem. Just nu känns det som om vi bara vill ta oss till Sverige och därifrån kan allting bara bli bra. Barnen måste trots allt få börja skolan med sina kompisar i slutet av augusti, och vi vuxna måste försöka få tag på nåt vettigt att göra.

Men till onsdag, kommer vi att suga musten ur den mallorinska sommaren. För faktum är ändå att det är en fantastisk plats att vara på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0